Acesta este Jazler SOHO

Jazler SOHO
Următoarea generație
de automatizare radio
UȘOR DE FOLOSIT
STABIL
FLEXIBIL
Studioul a fost reproiectatEcranul studioului este reproiectat pentru a fi flexibil și personalizabil pentru nevoile fiecărui studio. Puteți alege între mai multe aspecte și vizualizări pentru traseele dvs.

Aspecte multiple

 

Una dintre multele vizualizări alternative ale studioului principal în rezoluție HD.

Dacă ecranul tău nu acceptă HD (1920×1080), Jazler SOHO poate fi mai compact, pentru rezoluții mai mici.

Panoul de Control

 

Meniul principal al Jazler SOHO, conceput pentru a avea acces eficient la toate secțiunile sale în câteva secunde. Caseta combinată de salt la ecran din secțiunea din dreapta sus a ecranului poate fi găsită în multe locuri, astfel încât să puteți sări de la o secțiune la alta în câteva secunde.

Programări de difuzare avansate

Creator de Jurnale
Biblioteca cu melodii

Creatorul de jurnal poate crea lista completă de redare pentru 24 de ore dintr-o zi pe baza de programări, astfel încât să nu aveți surprize. Vă permite să îl editați și să înregistrați piese vocale pe el.

Biblioteca de melodii a lui Jazler SOHO este un editor de bibliotecă complet echipat pentru melodiile, categoriile, punctele de mixare cu multe vizualizări și filtre. De asemenea, puteți vedea instantaneu când a fost redată o melodie în ultimele zile și unele dintre statisticile acesteia.

Biblioteca de spoturi și reclame

Biblioteca Spoturi și Reclame este locul în care stocați și programați toate reclamele și jingle-urile folosite într-o pauză publicitară. Reclamele marcate cu roșu sunt cele care au expirat și nu se mai difuzează. De asemenea, puteți fixa reclame sau jingle-uri în partea de sus, astfel încât să aveți acces ușor la ele.

Mixarea între ieșirile audio A-B

Jazler SOHO vă oferă, de asemenea, opțiunea de ieșiri A și B, astfel încât acestea să poată reda interschimbabil pe faderele mixerului. În același timp, puteți avea alte două ieșiri, una pentru jingle-uri instantanee și una pentru monitorizare.

Buton Microfon încorporat

O opțiune suplimentară pe Jazler SOHO este microfonul încorporat live, care va reduce muzica și va deschide intrarea pentru linie sau microfon pentru mixare. Butonul de oprire automată va închide automat microfonul și va începe următoarea melodie la volum maxim dacă faceți clic pe Următorul.

Al doilea ecran de studio

Jazler SOHO acceptă și două ecrane pentru studio. Nu există nicio restricție în rezoluția ecranului și puteți personaliza fiecare panou pentru a afișa ceea ce doriți dintre multele opțiuni disponibile.

Editarea listei de difuzare

Biblioteca de liste de redare a SOHO este locul unde puteți crea, edita și importa liste de redare din programe externe. Puteți avea, de asemenea, o scurtă privire asupra conținutului lor și a orelor de difuzare.

În editarea listelor de redare SOHO, puteți, de asemenea, să ajustați cu ușurință punctele de mixare ale pieselor dvs. și, de asemenea, să înregistrați piese vocale pentru lista de redare manuală.