Titluri dinamice și ieșiri grafice
Aceasta este o mostră a ieșirii jazlerVS2. Conține un videoclip redat de la studioul de știri (sursă video live) cu trei șabloane grafice care îl suprapun (Logo, News Logo + Time, Titlurile inferioare a treia) care pot fi actualizate sau eliminate ori de câte ori este necesar.
Grafic de orientare parentală
Fiecare videoclip poate fi conectat la o categorie de îndrumare parentală de la jazlerVS2 și este afișat automat când se difuzează videoclipul, astfel încât nimeni nu îl uită. Previne greșelile și sancțiunile de la cei care vă supraveghează conținutul!
Grafica live pe oricare clip video sau intrări selectate
Jazler poate afișa manual sau automat grafică pe videoclipurile dvs. sau pe sursele live. Pe lângă secvențele de imagini și animațiile, puteți adăuga text dinamic, precum ora curentă.
Previous
Next

VideoStar2 este cel mai recent produs de automatizare video de la software-ul Jazler.


După lansarea TVStar în 2005, VideoStar2 a fost proiectat și codat de la zero, pentru a putea fi extins în timp.


VideoStar dispune de toate caracteristicile unui pachet de automatizare video, cu o interfață de utilizator ușor de folosit, cu meniurile și butoanele cel mai puțin necesare pentru a finaliza o sarcină și caracteristici automate pentru a economisi timp .


VideoStar poate funcționa perfect într-un mediu de rețea locală pentru a oferi stații de lucru nelimitate departamentelor de producție, marketing și vânzări.

Caracteristici importante și avantaje

Mediu studio complet și revizuit

Editorul grafic integrat
JazlerGTE este un editor de grafica prietenos pentru a plasa titlurile statice sau dinamice pe ieșirea video. Suprapune text, imagini png statice sau secvențe PNG pentru animații grafice.

Programare grafică ușor de utilizat
Creați mai multe grafică, treimi inferioare, logo-ul stației, titlurile, ghidurile părintești și le atribuiți videoclipurilor, zilelor sau listelor de redare specifice.

Actualizarea grafică live
Creați treimi mai mici și actualizați dinamic cu titlurile dvs. în timp ce Jazler este în aer. Afișați sau ascundeți-le manual, suprapunând o intrare video, o cameră video sau un videoclip care se redă în lista de redare jazler.

Biblioteca de videoclipuri cu editare avansată
Editarea bibliotecii dvs. video nu a fost niciodată mai ușoară, oferindu-vă moduri nelimitate de organizare și clasificare a colecției de videoclipuri. Foarte util pentru canalele de televiziune muzicale, dar funcționează perfect și pe canalele de conținut generale.

Funcția QuickEdit în biblioteca video
Editați proprietățile videoclipurilor fără a introduce analiza lor rapid și ușor de pe ecranul bibliotecii. Doar faceți clic pe videoclip și modificați proprietățile din meniul care va apărea.

Schimbarea în funcție de categorii, proprietăți, locațiile fișierelor și îndrumarea părinților
Puteți schimba în masă o mulțime de proprietăți doar făcând clic pe videoclipuri cu ajutorul tastelor Ctrl sau Shift. Apoi faceți clic dreapta și selectați acțiunea.

Bumpers Library
Jazler găzduiește o bibliotecă dedicată tuturor barelor de protecție și ID-urilor stației. Fiecare element poate fi clasificat astfel încât să fie ușor de găsit.

Programare avansată a spoturilor publicitare
Interfața de programare a spoturilor VS2 vă oferă posibilitatea de a programa cu ușurință pete diferite în diferite zile și de ori mai repede. De asemenea, vă oferă posibilitatea de a juca peisaje aleatorii bazate pe o listă la anumite momente (utilizate în cea mai mare parte pentru ID-ul stației). Instrumentul de rapoarte al companiei Jazler, poate tipări un raport detaliat, astfel încât să îl puteți returna clientului sau magazinului media. (fie pentru programul programat, fie pentru raportul real al spoturilor redate). Sistemul de management al spoturilor vă oferă, de asemenea, abilitatea de a vă ajusta atunci când pachetul pete va începe sau se va termina. De asemenea, puteți fi anunțat dacă un pachet specific depășește un timp maxim pentru a evita o pauză comercială aglomerată și obositoare.

Biblioteca de evenimente
O bibliotecă specială unde puteți stoca toate elementele video care nu se încadrează în celelalte biblioteci. Aceste elemente ar putea fi afișate intros și outros, identificator știri etc.

Redare directă a fișierelor video
Nu aveți timp să importați un fișier în Jazler și să îl redați? Trebuie să jucați imediat un fișier? Ecranul studio găzduiește acum un browser pentru redarea directă a fișierelor video, fără a fi nevoie să le importați în bibliotecă. După ce ați introdus-o în lista de redare, puteți adăuga și o anumită grafică pentru ao suprapune.

Securitate cu conturile de utilizator pentru a accesa numai bibliotecile specificate. 
Asigurați-vă că numai persoanele autorizate au acces la bibliotecile dvs. valoroase.

Stații de lucru LAN nelimitate pentru a edita bibliotecile în același timp, în timp ce studioul este în aer. 
Editați-vă bibliotecile cu Jazler Workstation, de pe oricare dintre computerele dvs., în același timp cu Studio. Nu aveți restricții asupra numărului de stații de lucru care vor fi instalate.

Monitorizați și editați o piesă video chiar înainte de difuzare
Un nou mediu prietenos, în modul Studio, în care puteți monitoriza și edita o piesă cu ușurință și cu precizie.

Programarea avansată automată de rotație pentru canalele muzicale
Planificatorul în VS2 este proiectat și bazat pe sistemul de ceas, unde puteți crea ceasuri și apoi programați ce oră să fie activă și să se joace. Un ceas este o listă de redare virtuală în care nu introduceți exact clipul-videoclip, ci categoria sau proprietățile sale 
Exemplu: Song (Curent fierbinte)> Song (Curent 1)> Bumper (Categoria A)> Song (90’s) (Categoria B)> Song (R & B)

Retransmiterea / trecerea a până la 3 surse video diferite
Aveți la dispoziție 3 surse video diferite pentru modul de introducere a liniei și programați ce doriți să fiți în aer și când. Modul de conectare poate fi, de asemenea, întrerupt automat pentru pauze comerciale. Intrarea în linie poate reda, de asemenea, o cameră USB, cu audio dintr-o altă sursă selectată dacă este necesar.

Motorul SuperSearch în modul studio
Acest motor de căutare vă oferă posibilitatea de a căuta piese în bibliotecă și va revini la rezultate în timp ce tastați. Supersearch are, de asemenea, posibilitatea de a căuta în biblioteca video ca o mașină de căutare, căutând întreaga bază de date pentru a găsi un rezultat corespunzător (nume, titlu etc.).

Motor puternic de redare
Motorul de redare al Jazler poate juca cele mai populare formate video profesionale, de la SD până la 4K de videoclipuri, chiar și 3D! De asemenea, scanează sau scade un videoclip la rezoluția de ieșire dorită fără pierderi de calitate. De asemenea, acceptă 2 ieșiri video diferite, astfel încât să puteți scoate programul principal în două rezoluții diferite.

Nivelarea audio integrată
Nivelarea audio în videoclipuri a fost întotdeauna o durere de cap. Jazler are două motoare diferite (Compressor și AGC) care pot îmbunătăți nivelul de nivelare audio al videoclipurilor dvs.

Importă liste de redare de la playlisturi externe
Jazler VS2 are un puternic motor de import pentru a importa liste de redare text de la cele mai cunoscute programe de redare. Jazler produce, de asemenea, un fișier text de reconciliere personalizat pentru a fi importat înapoi în playlist, astfel încât să puteți face următoarele playlisturi!

Importă liste de redare a reclamei comerciale
Jazler RS2 poate importa spoturi programate din sistemele de gestionare a redării anunțurilor externe.

Salvarea bazelor de date
Jazler creează automat backup-ul tuturor bazelor de date, asigurându-vă că nici una dintre categoriile dvs., statistici etc. va fi pierdută în cazul unui accident de calculator sau a unei funcționări defectuoase. De asemenea, poate face o oglindă a bazei de date pe un computer diferit pentru scopuri de urgență.

Încărcare nume Artist și Titlu melodie pe site-ul dvs. sau furnizor de SMS
Acum oricine poate să știe ce melodie este “în aer” cu o procedură simplă și ușoară. De asemenea, RS2 vă permite să publicați melodiile anterioare și viitoare care urmează să fie difuzate. Toate disponibile în format XML, astfel încât să puteți manipula datele furnizate exact așa cum doriți. Această caracteristică include, de asemenea, un fișier HTML personalizat pentru rezultate rapide.

Import de videoclipuri în masă cu auto-cue pentru a găsi puncte de mixare
Economisiți timp suplimentar permițând Jazler să importe automat conținutul video al unui dosar întreg, atribuind videoclipurile unei anumite categorii. Apoi, alocați în secunde îndrumarea parentală opțională și grafica suplimentară.

Creator de Playlist avansat
VideoStar vă oferă posibilitatea de a crea manual liste de redare, de a crea liste de redare automate bazate pe un ceas (pentru canalele muzicale), de a introduce pauze comerciale pentru a crea traficul total dintr-o anumită zi, de a edita punctele de start și de sfârșit ale videoclipurilor o playlist fără a le salva în bibliotecă.

Generator de rapoarte
Imprimați rapoartele la fața locului într-un document elegant care include logo-ul și informațiile dvs.

Capturi din program


Jazler VideoStar 2

Program de automatizare video
800
 • 1 cheie hardware HASP
promo

Cerințe de sistem

 • Sistem de operare: Microsoft Windows 7 sau 8 sau 10, Microsoft .net Framework 4.5
 • CPU: Intel i7 (pentru video HD), i5, Quad sau Duo (pentru SD video) (Dacă același computer va fi codat pe internet, i7 este preferat pentru orice format)
 • RAM: DDR3 de 4 GB sau mai mult
 • Placă video: compatibilă cu DirectX 9 (numai pentru ferestrele cu previzualizare de tip Jazler) cu cea mai recentă versiune de drivere
 • Plăci de bază: plăci de bază Gigabyte GA-Z77X-UD5H sau similare.
 • Unitate hard disk: SSD sau RAID (250 MB / s) pentru video HD necomprimat. Cel puțin 100 MB / s pentru HD comprimat. Nu utilizați hard discuri verzi (Green).
 • Funcționează numai cu Blackmagic Design Intensity Pro, DeckLink Mini Monitor, Decklink Mini Reocorder, DeckLink Studio 2. Aceste carduri au fost testate fără probleme. De îndată ce avem un alt card testat, vom actualiza această lista.

Caracteristici

 • Ieșiri acceptate: SDI, HDMI, COMPOSITE VIDEO, S-VIDEO
 • Intrări acceptate: SDI, HDMI, COMPOSITE VIDEO, S-VIDEO
 • Rezoluții acceptate: PAL și NTSC (4: 3 ȘI 16: 9), 720p, 1080p, 2K, 4K, 3D
 • Fișiere video suportate: H.264 (MP4), MKV, MPEG2 (MPG), AVI neconfirmat, MKV, WMV