Interfața Studio
Mediu de studio complet pentru asistență live sau redare automată. Reglează automat rezoluția ecranului. Cea mai mare rezolutie este, mai multe caracteristici sunt disponibile in acelasi timp.

Jazler RadioStar 2 este cel mai nou produs de automatizare radio de la Jazler Software.

După lansarea SimplePack, RadioStar a fost proiectat și scris de la zero, pentru a putea fi extins în timp. RadioStar dispune de toate caracteristicile unui pachet de automatizare radio , cu o interfață de utilizator ușor de folosit, cu meniurile și butoanele cel mai puțin necesare pentru a finaliza o sarcină și caracteristici automate pentru a economisi timp .

Jazler RadioStar poate funcționa perfect într-o rețea locală pentru a oferi stații de lucru nelimitate departamentelor de producție, marketing și vânzări.

 

Caracteristici importante și avantaje

Mediu studio complet și revizuit

Baza de date pentru melodii cu editare avansată
Editarea bazei de date muzicale nu a fost niciodată mai ușoară, oferindu-vă moduri nelimitate de organizare și clasificare a colecției de muzică.

Funcția QuickEdit în melodii
Editați proprietățile melodiilor fără a introduce analiza lor rapid și ușor din baza de date. Doar faceți clic pe melodie și modificați proprietățile din meniul care va apărea.

Schimbarea în masă a categoriilor, proprietăților, locațiilor fișierelor
Puteți schimba în masă o mulțime de proprietăți doar făcând clic pe melodii cu ajutorul tastelor Ctrl sau Shift. Apoi faceți clic dreapta și selectați acțiunea.

Baze de date Jingles
Jazler găzduiește o bază de date dedicată pentru toate jinglele și ID-urile stației. Fiecare element poate fi clasificat astfel încât să fie ușor de găsit.

Programare avansată a spoturilor
Interfața de programare a spoturilor RS2 vă oferă posibilitatea de a programa cu ușurință diferite pete în diferite zile și de ori mai repede. De asemenea, vă oferă posibilitatea de a juca peisaje aleatorii bazate pe o listă la anumite momente (utilizate în cea mai mare parte pentru ID-ul stației). Instrumentul de rapoarte al companiei Jazler, poate tipări un raport detaliat, astfel încât să îl puteți returna clientului sau magazinului media. (fie pentru programul programat, fie pentru raportul real al spoturilor redate). Sistemul de management al spoturilor vă oferă, de asemenea, abilitatea de a vă ajusta atunci când pachetul pete va începe sau se va termina. De asemenea, puteți fi anunțat dacă un pachet specific depășește un timp maxim pentru a evita o pauză comercială aglomerată și obositoare.

Baza de date a evenimentelor
O bază de date specială în care puteți stoca toate elementele audio care nu se încadrează în celelalte baze de date. Aceste elemente ar putea fi paturi muzicale sau ID-uri speciale de program și intro-uri.

Baza de date a Sweeperelor
Sweeperele sunt jinglele stației care nu conțin fundal muzical și se pot suprapune peste redarea pieselor. Jazler poate împărți sweeperele în categorii și le poate rula fie programat, fie în mod automat peste melodii ori de câte ori doriți (începutul melodiei, înainte de introducerea, sfârșitul melodiei, tranziția între melodii, destinația de plasare personalizată)

Baza de date pentru înregistrări vocale și înregistrator intern
O bază de date specială care stochează toate fișierele audio înregistrate de jazler sau preînregistrate de la un alt software. Fișierele audio pot fi reutilizate ori de câte ori doriți cu mare ușurință.

Redare directă a fișierelor audio
Nu există timp pentru a importa un fișier audio în Jazler și să îl redați? Trebuie să redați imediat un fișier audio? Ecranul studio găzduiește acum un browser pentru redarea directă a fișierelor audio fără a fi nevoie să le importați în baza de date. De asemenea, Jazler interpretează automat fișierele pentru a evita tăcerea.

Rapoartele de rapoarte
Imprimați rapoartele la fața locului într-un document elegant care include logo-ul și informațiile dvs.

Securitate cu conturile de utilizator pentru a accesa numai bazele de date specificate. 
Asigurați-vă că numai persoanele autorizate au acces la bazele dvs. de date valoroase.

Stații de lucru în rețeaua locala nelimitate pentru a edita bazele de date în timp ce studioul este în emisie. 
Editați bazele dvs. de date cu Jazler Workstation, de pe oricare dintre computerele dvs. aflate în rețeaua locala, în timp ce Jazler Studio ruleazâ în emisie. Nu aveți restricții asupra numărului de stații de lucru care vor fi instalate.

Crearea de playlisturi avansate cu melodii vocale
RadioStar vă oferă posibilitatea de a crea liste de redare manuală, de a crea liste de redare automate bazate pe un ceas, de previzualizare în cazul în care reclamele vor întrerupe lista de redare în rotație în emisie, previzualizează complet (audio) un playlist, editează începutul și sfârșitul punctele de piste în mod special pentru o listă de redare, fără a le salva în baza de date, adăugați sau înregistrați vociferă și le includeți pentru lista de redare specifică.

Monitorizați și editați o piesă audio chiar înainte de a fi difuzată în direct
Un nou mediu prietenos, în modul Studio, în care puteți monitoriza și edita o piesă cu ușurință și cu precizie chiar înainte de a fi difuzată în direct.

Înregistrează ieșirea audio a unui post de radio
Înregistrează 24/7/365 ieșirea unei posturi de radio pe hard disk pentru înregistrarea audio. Fișierele de înregistrare pot fi împărțite automat săptămânal, iar fiecare slot poate avea codificări de calitate diferită.

Retransmisie până la 3 surse audio și 4 fluxuri de streaming
Aveți 3 surse audio analogice diferite pentru modul retransmisie sau 4 fluxuri diferite de streaming (mp3 / aac / wma) și programați care vreți să fie în aer și când. Retransmisia poate fi, de asemenea, întreruptă pentru pauze comerciale.

Sincronizarea in rețeaua națională de radio
Un nou plugin GRATUIT este disponibil pentru Jazler RadioStar2 care poate sincroniza postul principal de radio cu stațiile locale, astfel încât stațiile locale pot difuza reclame locale în timp ce postul principal difuzează propria pauză comercială. Jazler, de asemenea, are grijă să completeze diferența de spațiu în cazul în care durata pauzei publicitara a postului de radio principal este mai mare decât cea a stației locale, umplând diferența cu muzică sau jingle.

Motorul SuperCăutare In modul Studio
Acest motor de căutare 
vă oferă posibilitatea de a căuta piese în baza de date și vă returneze rezultate în timp ce tastați. Supercautarea are, de asemenea, posibilitatea de a căuta în informațiile melodiilor ca o mașină de căutare în întreaga bază de date pentru a găsi un rezultat corespunzător (Nume, Titlu, Album, Songwriter, Composer).

Motor puternic puternic
Un nou motor de redare este încorporat pe RS2. Ascultați sunetul cristal din toate formatele de fișiere populare. Suporta aproape toate cardurile audio, fie cu software sau hardware-ul de amestecare. Sistemul de redare include, de asemenea, un sistem DSP Plugin compatibil cu majoritatea plug-inurilor Winamp DSP pentru a vă face sunetul exact așa cum doriți.

Player audio puternic
Un nou player de redare este încorporat pe RS2. Ascultați sunetul cristal din toate formatele de fișiere audio populare. Suporta aproape toate cardurile audio, fie cu software sau hardware-ul de amestecare. Sistemul de redare include, de asemenea, un sistem DSP Plugin compatibil cu majoritatea plug-inurilor Winamp DSP pentru a vă face sunetul exact așa cum doriți.

Transmisia textului RDS, înlocuirea caracterelor RDS pentru localizare și transmiterea textului RDS în direct
Controlul complet al RDS direct din modul Studio. Editați textele pe care doriți să le difuzați în orice zi, în orice moment.

Importă liste de redare din playlisturi externe
Jazler RS2 are un puternic motor de import pentru a importa liste de redare text de la cele mai cunoscute programe de redare. Jazler produce, de asemenea, un fișier text de reconciliere personalizat pentru a fi importat înapoi în playlist, astfel încât să puteți face următoarele playlisturi!

Importă liste de redare a reclamei comerciale
Jazler RS2 poate importa spoturi programate din sistemele de gestionare a redării anunțurilor externe.

Jingle instantanee cu reducerea automată a volumului audio principal
În timpul redării unui jingle instant reduce automat volumul (opțiunea) principal în procentajul pe care l-ați selectat anterior. Jazler vă oferă, de asemenea, dreptul de a rula jinglele instant pe o a treia placă de sunet, astfel încât să puteți regla volumul live de la consola dvs. de mixare fader, în timpul asistării live.

Salvarea bazelor de date
Jazler creează automat backup-ul tuturor bazelor de date, asigurându-vă că nici una dintre categoriile dvs., statistici etc. va fi pierdută în cazul unui accident de calculator sau a unei funcționări defectuoase. De asemenea, poate face o oglindă a bazei de date pe un computer diferit pentru scopuri de urgență.

Încărcare nume Artist și Titlu melodie pe site-ul dvs. sau furnizor de SMS
Acum oricine poate să știe ce melodie este “în aer” cu o procedură simplă și ușoară. De asemenea, RS2 vă permite să publicați melodiile anterioare și viitoare care urmează să fie difuzate. Toate disponibile în format XML, astfel încât să puteți manipula datele furnizate exact așa cum doriți. Această caracteristică include, de asemenea, un fișier HTML personalizat pentru rezultate rapide.

Import de melodii în masă cu auto-cue pentru a găsi puncte de mixare
Economisiți timp suplimentar lăsând Jazler să marcheze automat punctele mixte ale fiecărei melodii. Un algoritm nou nou găsește puncte în mai puțin de o jumătate de secundă pentru fiecare melodie, evitând liniștea incomodă.

Capturi din program

Pachet
Jazler RadioStar2 Complet!

1098
800
  • 2 x Jazler RadioStar 2
  • 1 x Jazler SpyCoder 2
  • 1 x Jazler Show
promo

Cerințe de sistem
Jazler RadioStar2 rulează fără probleme pe sistemele de operare Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10, Windows Server 2003, Windows Server 2008 . Nu recomandăm utilizarea unei plăci de sunet externe (USB).

Jazler RadioStar2 – Notificare End Of Life


Deoarece a trecut aproape un an de la lansarea oficială a Jazler SOHO , astăzi 20 Septembrie 2023 anunțăm sfârșitul vieții (EOL) pentru Jazler RadioStar 2.
De la 1 Octombrie 2023, licențele pentru Jazler RadioStar 2 nu vor  mai va fi disponibile în magazinul nostru spre vânzare, iar suportul tehnic pentru Jazler RadioStar2 se va opri din 31 Martie 2024.

Politica de upgrade de la Jazler RadioStar2 la Jazler SOHO va fi disponibilă până la 30 Septembrie 2024.

This will close in 20 seconds