Jazler SpyCoder

Captura din meniul principal
Inregistrează fără oprire ieșirea audio a postului de radio și salvează pe disc pentru banda martor (CNA)
Programarea săptămânală de înregistrare
Fișierele de redare pot fi împărțite automat săptămânal și fiecare slot poate avea codificări de calitate diferite
Previous
Next


Jazler Spycorder 2 este instrumentul final pentru o statie radio dupa automatizarea sa. Este poarta catre internet a semnalului radio, este martorul  care inregistreaza 24 de ore din 24 si multe altele!

  • Doriți să codați și să difuzați ca streaming postul dvs. de radio?
    Acum, puteți face acest lucru rapid și ușor! Doar selectați un streamer disponibil, selectați calitatea de codare dorită și sunteți gata!

  • Doriți să programați înregistrări audio?
    Puteți selecta pentru fiecare oră din săptămână profilul de codificare frumos și ușor. Dacă aveți o emisiune zilnică, o puteți schimba rapid schimbând profilul! Puteți copia o programare dintro zi în alta, deci nu trebuie să repetați procesul de programare.


  • Doriți să încărcați podcast-uri pe site-ul dvs. web?
    Lăsați ascultătorii dvs. să descarce emisiunile preferate de pe site-ul dvs. de îndată ce spectacolul se termină! Doar setați serverul ftp și selectați să încărcați automat spectacolul dorit după înregistrare! De asemenea, puteți prelua titlul emisiunii și numele producătorului pentru a fi inclus într-un fișier xml care trebuie încărcat, pentru a afișa metadatele show-ului!

 

Capturi din program
Caracteristici importante:

Înregistrează ieșirea audio a unui post de radio
Înregistrează 24/7/365 ieșirea unei posturi de radio pe hard disk pentru înregistrarea audio. Fișierele de înregistrare pot fi împărțite automat săptămânal, iar fiecare slot poate avea codificări de calitate diferită.

Programarea săptămânală de înregistrare
Programul săptămânal de înregistrare poate avea și titluri pentru zonele radio astfel încât să puteți găsi cu ușurință slotul înregistrat dorit cu Windows Explorer.

Setați câte zile doriți să păstrați înregistrările
Menține numărul de zile pe care doriți să le păstrați pe hard disk și le șterge pe cele vechi, astfel încât să puteți economisi spațiu pe hard disk.

Încărcați podcast-uri prin FTP pe site-ul dvs. Web
Încarcă înregistrările dvs. selectate automat pe site-ul dvs. (prin FTP) după ce acestea s-au terminat astfel încât ascultătorii dvs. de pe internet să poată asculta un program pierdut.

Ștergeți automat înregistrările vechi 
Șterge automat podcast-urile mai vechi de pe server. Puteți să păstrați cât mai multe zile pe serverul dvs.

Încărcați un fișier xml cu podcast-urile disponibile
Încărcați un fișier xml cu toate podcast-urile disponibile (și link-ul acestora) pe site-ul dvs., astfel încât designerul dvs. web să le poată afișa sau să le filtreze exact așa cum doriți pe baza structurii site-ului dvs.

Encodare și difuzare pe internet
Codifică și difuzează audio pe internet 24/7 cu 5 codificatori diferiți care pot fi codificați în format MP3 / WMA sau WAV necomprimat pentru o calitate superioară. Codificatorii pot funcționa fie în modul server, fie să transmită către un server SHOUTcast.

Avertizare lipsă semnal audio! 
Vă avertizează dacă nu există niciun sunet. Alertele pot fi afișate pe ecran, trimise prin e-mail sau pot executa o anumită adresă URL.

Transmiterea titlului melodiei către serverul de streaming! 
Trimite informații ale postului de radio și a melodiei care este în direct (numai în modul Shoutcast-push) încorporată în fluxul de streaming. Acest lucru este posibil dacă utilizați Jazler RadioStar 2 ca dispozitiv de redare radio.

Repornire automată
Repornește automat după o întrerupere a alimentării (întrerupere curent, repornire calculator).

Protejat cu parolă
Oferă protecție cu parolă de blocare, astfel încât nimeni neautorizat să nu poată schimba setările.