Descărcați versiuni demo sau de încercare

Dacă sunteți client și doriți să descărcați cele mai noi software-uri înregistrate, vă rugăm să vă conectați la zona noastră de clienți.

Jazler Soho

versiunea 1.1.20 – Actualizat in 30 Ianuarie 2023

Descărcați versiunea demonstrativă și puteți testa Jazler SOHO. Funcționează timp de 90 de minute după care programul se va închide și va trebui să-l reporniți manual. Atenție, unele funcții de bază nu sunt incluse în această versiune.
Vă rugăm să rețineți că, deși studioul respectă programările, nu va respecta noua caracteristică a regulilor și există câteva erori mici intenționate din motive evidente.

Jazler RadioStar2 Demo

Versiunea 2.7.x – Windows 7, 8, 10, Server 2008, Server 2012, Server 2016 (Demo Edition). Vă recomandăm să utilizați o placă de sunet internă.

Următoarea generație de Jazler. O mulțime de îmbunătățiri și noi caracteristici. Descărcați un DEMO de lucru de două ore al Jazler RadioStar II și vedeți toate noile sale caracteristici, încorporate cu fișiere audio demo pentru a vedea din primele secunde cum efectuează Jazler! 

Versiunea demo a lui Jazler RadioStar 2 funcționează timp de două ore. Apoi programul se va închide și va trebui să reporniți manual. Unele funcții de bază nu sunt incluse în această versiune. Funcțiile care nu sunt incluse sunt descrise la pornirea programului.

Programul include, de asemenea, fișiere audio preîncărcate (Cântece, Jingle, Reclame), astfel încât să puteți vedea din primele secunde de funcționare cum funcționează. Puteți adăuga propriile melodii sau puteți schimba programarea / fișierele anunțurilor preîncărcate și jinglele.

Rețineți că vă recomandăm să dezactivați UAC (Control cont utilizator) în Windows Vista & 7 pentru a preveni comportamentul ciudat al programului sau rulați întotdeauna programul sub privilegii Administrator.

Jazler VideoStar 2 Demo

versiunea 2.0.x – Windows 7, 8, 10, Server 2008, Server 2012, server 2016

Următoarea generație de automatizare video a lui Jazler. O mulțime de îmbunătățiri și noi caracteristici. Descărcați o lucrare DEMO de două ore a Jazler VideoStar II și vedeți toate noile sale caracteristici. 

Versiunea demo a lui Jazler VideoStar 2 funcționează timp de două ore. Apoi programul se va închide și va trebui să reporniți manual. Unele funcții de bază nu sunt incluse în această versiune. Funcțiile care nu sunt incluse sunt descrise la pornirea programului.

  • Funcționalitatea limitată în editarea listelor de redare (inserați și înlocuiți sunt dezactivate)
  • Funcționalitate limitată în programarea spoturilor (baza zilnică este dezactivată)
  • Funcționalitate limitată în programarea ceasurilor (inserați și înlocuiți sunt dezactivate)
  • VS2 filigran pe ieșire video
  • Bugs aleatoare mici pe tot parcursul programului care evident nu sunt incluse în versiunea achiziționată

Programul include, de asemenea, grafice pre-încărcate, cum ar fi logo-ul, treimi mai mici, crawlerele și grafica parentală pentru SUA și Grecia.

Rețineți că vă recomandăm să dezactivați UAC (Control cont utilizator) pe Windows pentru a preveni comportamentul ciudat al programului sau rulați întotdeauna programul sub privilegii Administrator.