Formular de comandă

Pentru a comanda unul sau mai multe produse vă rugăm să completați formularul de mai jos. După trimiterea formularului se va genera o factură proformă (in aprox. 24 de ore, L-V) care va fi trimisă pe adresa de email furnizată în acest formular.
Plata se va face prin transfer bancar iar factura finală va fi expediată electronic odată cu licența pentru produsul / produsele Jazler comandate.
Durata de livrare este de 15 – 30 de zile de la confirmarea plății, licența fiind livrată direct de producător din Grecia.

Notă:
– Pentru a selecta și comanda mai multe produse țineți tasta CTRL apăsată în timp ce  selectați produsul dorit.
– In cazul in care doriti sa treceti de la Jazler RadioStar2 la noua versiune Jazler Soho se va selecta ca si produs “Jazler Soho – upgrade de la Jazler RadioStar2”, upgrade-ul se va face electronic folosindu-se cheia de licenta hasp pe care o detineti de la licenta Jazler RadioStar2. (Atentie insa, odata facut acest upgrade, se va putea folosi doar licenta pentru Jazler Soho, licenta pentru Jazler RadioStar2 devenind nula. Cele doua versiuni nu vor putea fi folosite in paralel)
– Licențele software achizitionate nu pot fi returnate. Vă rugăm să testați produsul (versiunile demo) înainte de achiziționare sau solicitați toate informațiile necesare legate de licențiere și produs.

Pachet
Jazler RadioStar2
Complet!

1098
800
  • 2 x Jazler RadioStar 2
  • 1 x Jazler SpyCoder 2
  • 1 x Jazler Show
  •  
promo

Jazler RadioStar 2

Program de automatizare radio
495
  • Include 1 cheie hardware HASP


  • Pret final cu transport inclus


popular